För mer info: uppsalabomassa@unt.se

SAVE THE DATE!
Lördag den 26 september 2020 

Uppsalas nya bo- och levamässa på Fyrishov

unt_logo_vittxt
Vattenfall
Kvantum
Add a Title
Add a Title
Add a Title
 

Lördagen den 26 september kl.10-17 håller vi portarna öppna på Fyrishov.  

 

UppsalaBo är mötesplatsen och mässan om det som rör att bo och leva i och kring Uppsala. Alla uppsalabor, och de som är nyfikna på Uppsala, är välkomna.

Bokade utställare

Är du på väg att flytta hemifrån eller har ni planer på att sälja huset på landet och flytta till lägenhet inne i stan? Står du i valet och kvalet gällande bank, försäkring, mäklare, städfirma, matkasse?

Ska ni renovera, bygga ut eller om? Vill du veta vad kommunen har för planer i området där du bor? Funderar ni på solel på taket eller att installera en braskamin? Vilka regler gäller och vad är bästa tipsen? Hur kan jag sänka min el- och vattenförbrukning? Vi vill tänka mer hållbart i vårt hushåll, hur gör vi?Eller är det så att du helt enkelt bara vill ha massor av härlig inspiration?

Oavsett i vilken fas och situation i livet du befinner dig finns det säkert frågor och funderingar du gärna vill ha svar på och hjälp med.

 

På UppsalaBo vill vi samla det som rör att bo och leva i och kring Uppsala under ett och samma tak. Och faktiskt även under bar himmel på torget utanför Fyrishov.

Vi erbjuder information, experthjälp, råd och inspiration. Du kanske också hittar ett och annat generöst mässerbjudande.  

Rista in 26 september i kalendern - välkommen!

Mediehuset UNT | uppsalabomassa@unt.se